Glijtoren Natuurspeeltuin Skik Schellinkhout

Schellinkhout – Spelen met water en zand, over de sloot balanceren, met de kabelbaan tussen de bomen roetsjen, hutten bouwen, klauteren in het klimparcours. Kinderen kunnen heerlijk spelen, ravotten en ontdekken in Natuurspeeltuin Skik in Schellinkhout. Als dat geen “skik” is!

Basisaanleg
Dankzij financiële bijdrage van de gemeente Drechterland is de basisaanleg van de natuurspeeltuin gerealiseerd en kan er al volop gespeeld worden. Kinderen uit Schellinkhout hebben vorig jaar mee geholpen bij het ontwerp voor de natuurspeeltuin. In september hebben kinderen van de Jan Luykenschool letterlijk hun steentje bijgedragen bij de metselwerkzaamheden in de speeltuin.

Glijbaan
Op het verlanglijstje van de kinderen staat nog een mooie glijbaan en het compleet maken van het klimparcours. Zo wordt de natuurspeeltuin nog spannender!  Rabobank West-Friesland en Jantje Beton gaan de natuurspeeltuin met een mooi bedrag ondersteunen. Maar daarmee zijn we er nog niet helemaal. Daarom is de stichting Natuurspeeltuin Skik gestart met crowdfunding via “Het lukt ons” om zo de laatste eindjes bij elkaar te breien.

Doneren
U kunt direct een bedrag storten via

Geef een reactie