Gemeente Stede Broec en Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel trakteren bewoners Rigtershof op Koningsdag

Stede-Broec – Door het coronavirus kon Koningsdag in zijn normale feestelijke vorm helaas niet doorgaan. Toch heeft het Oranje Comite Grootebroek en Bovenkarspel samen met de gemeente, binnen de mogelijkheden,  er iets leuks van proberen te maken. 

Vanmorgen rond 10:00uur gingen zij ‘live’ op Facebook. Hier was te zien hoe burgemeester Wortelboer na een mooie toespraak de vlag hees bij verzorgingstehuis het Rigtershof in Grootebroek. Hierna werd het Wilhelmus gezonden door Peter Broersen van 9 jaar. De bewoners waren hiervan zichtbaar aan het genieten vanaf hun balkons. Daarnaast trakteerde het Oranje Comité en de gemeente alle bewoners van het Rigtershof op een overheerlijke oranjesoes! 

Een Koningsdag compleet anders dan alle voorgaande edities, maar toch een die de boeken in zal gaan. Want wat is er nou mooier dan in deze tijd mensen blij te maken met wat gezelligheid, aandacht en amusement, uiteraard verzorgd op een veilige manier. 

Het Oranje Comité hoopt iedereen volgend jaar bij Koningsdag 2021 weer te zien en er een prachtig mooi feest van te maken! 

De video van de burgemeester is te vinden op de Facebook pagina van het Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel, of hier onder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *