Gemeente Medemblik start met baggerwerk

Medemblik- Gemeente Medemblik laat vanaf februari baggerwerk uitvoeren. Deze onderhoudswerkzaamheden zorgen voor een betere doorstroming en dragen bij aan een goede waterberging. Er wordt gebaggerd in de kernen: Sijbekarspel, Midwoud, Twisk, Medemblik- locatie Kajuit, Andijk- locatie Oranje Nassaulaan en Oosterweg. De locaties vindt u op deze  kaart. (pdf, 1.3 MB)

U kunt u af en toe hinder ondervinden van de werkzaamheden, bijvoorbeeld door tijdelijke wegafzettingen of wegversmallingen. Borden en hekken geven de gewijzigde situatie aan. Het baggerwerk vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 17.00 uur.

Sloot vrijmaken voor baggerwerk

De werkzaamheden worden vanaf de kant uitgevoerd of met behulp van een schuifboot die de bagger naar een centraal punt schuift. Vrachtwagens voeren daarna de bagger af.

Wilt u waterpompen, vaste waterplanten en eventuele andere privé eigendommen alvast uit de sloot of vijver verwijderen? Wij vragen u ook overhangend groen te snoeien. Bomen en struiken en overhangende takken kunnen de werkzaamheden belemmeren. Zo kan de aannemer de werkzaamheden goed uitvoeren en verloopt het baggeren soepel.

Voor meer informatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer T. Koper
via (06) 53 92 00 39 of per e-mail: .

Geef een reactie