Treinen komen langzaam weer opgang na hevige storm

Update- NS adviseert u nog steeds om te kijken naar alternatief vervoer. Arriva-treinen in Noord Nederland en Limburg rijden wel. Vanwege de vele last-minute wijzigingen is de informatie in de reisplanner niet volledig. Houdt u er rekening mee dat de nasleep van de storm ook morgen merkbaar zal zijn. Wij houden u op deze pagina op de hoogte. Volgende update in de loop van de avond.
 
Regio – De NS heeft besloten al het treinverkeer in Nederland plat te leggen vanwege de storm. De treinen die nu nog rijden, rijden door naar het eerstvolgende station.
Volgens een woordvoerder zijn er te veel bovenleidingen beschadigd en kan de schade niet direct worden hersteld.
Het openbaar vervoer heeft veel last van de westerstorm die op dit moment over ons land trekt. Zo is de hal van station Den Haag Centraal ontruimd. De glazen dakplaten laten los en kunnen naar beneden vallen. De perrons zijn via een omweg nog wel bereikbaar.
 
Bussen en trams
Vervoerder HTM heeft het bus- en tramverkeer in Den Haag stilgelegd. Vanwege de harde wind is het te gevaarlijk te worden om nog te rijden.
Ook in Amsterdam rijden geen trams meer. De GVB heeft besloten alle voertuigen terug te laten keren naar de remise. In de stad liggen te veel bomen om en op verschillende plekken zijn bovenleidingen kapotgetrokken.
Bron: NOS.nl

Geef een reactie