Family Festival Hoorn

Vertier en vermaak voor ieder gezinslid!
Hoorn- Een betaalbaar en kindvriendelijk festival voor het hele gezin, dat is wat Mariska en Laura van Hip Happenings willen neerzetten voor de gezinnen in de regio van Hoorn en dat gaat ze lukken.
Op zaterdag 15 september wordt ijsbaan de West-Fries, waar op dat moment geen ijs ligt, omgetoverd tot een groot family festival waar voor ieder gezinslid iets te beleven is.
Het idee is ontstaan toen Mariska en Laura in het vliegtuig zaten naar hun vriendin in Noorwegen. Zij kwamen tijdens de vlucht tot de conclusie dat er eigenlijk in West-Friesland weinig evenementen zijn die gericht zijn op het hele gezin en besloten hier bij thuiskomt in Nederland verandering in te brengen.
Mariska en Laura beide moeder van jonge kinderen besloten om hun organisatiekrachten en evenementenervaring te bundelen en hebben samen in 2018 Hip Happenings opgericht om
gezinnen West-Friesland kennis te laten maken met vernieuwende en hippe evenementen.
Zaterdag 15 september ga je de West-Fries van een hele andere kant zien.
Zo wordt de enorme oppervlakte verdeeld in verschillende zones voor voldoende overzicht.
Er is een zone voor de leeftijdscategorie van 0-4 jaar, deze zone vindt plaats op de plek van de ijshockey baan, ook hier ligt nu geen ijs en is handig omheind door de wanden van de baan. Ideaal, hier hoef je je dus geen zorgen te maken dat je kleintje er vandoor gaat.
De zone van 0-4 jaar wordt beheerd door de hoofdsponsor Stichting Kinderopvang Hoorn. Zij zorgen deze dag voor vermaak van de allerkleinste kinderen. Er is een fietsparcours, blote-voeten-pad, en voorleeshoek. Ook aan voedings- en verschoonruimtes zijn gedacht.
Voor iets grotere kinderen is er de zone 4-10 jaar met verschillende springkussens, schminken, meedoen aan diverse creatieve activiteiten en springen op de trampolines.
Voor de oudste kinderen van het gezin, de tieners hebben zij iets meer uitdaging in petto. Een grote stormbaan, een workshop kickboksen en even uitleven op het pannaveld. Ook aan de meisjes is gedacht, je kan je nagels laten lakken en een haarveertje laten zetten.
In het midden van de kindervriendelijke zones ligt het festivalplein. Op dit plein omringd door 10 verschillende foodtrucks kan je tijdens het eten genieten van de (live) muziek, optredens en demonstraties op het podium.
Een dag met genoeg plezier, vermaak en vertier voor het hele gezin.
Het festival wordt feestelijk geopend om 11.00 uur en sluit om 20.00 uur.
Voor meer informatie, de laatste nieuwtjes en de kaartverkoop volg je Hip Happenings en het evenement Family Festival Hoorn op Social Media of via www.hiphappenings.nl. Kaarten in de voorverkoop kosten maar €3.50 per persoon.

Geef een reactie