Enkhuizen start met burgerpanel

Enkhuizen – Om meer inzicht te krijgen in de wensen van onze inwoners, starten wij met een (online) burgerpanel. Zo weten we beter wat er leeft bij onze inwoners en kunnen wij u beter van dienst zijn.

Denk mee!
Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft of alleen maar af en toe. Er zijn vast zaken die u opvallen. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan het burgerpanel.

Wat kunt u verwachten als panellid?
Als lid maakt u onderdeel uit van een vast panel. U ontvangt dan vier tot zes maal per jaar via de e-mail een uitnodiging om online een korte vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over de inrichting van een speeltuin, weg of dorpscentrum en over de dienstverlening, communicatie en plannen van de gemeente. Zo bent u al eerste op de hoogte en kunt u meepraten en meedenken over zaken die belangrijk zijn voor uw wijk, stad en gemeente.

Hoe werkt het?
Meedoen aan het panel kost weinig tijd. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. En na afloop van ieder onderzoek informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerp denken.

Aanmelden
Hier kunt u zich aanmelden voor het panel en meedenken over allerlei onderwerpen die te maken hebben met uw gemeente. Klik op deze link.

Reacties

Eén gedachte over “Enkhuizen start met burgerpanel

 • 2019-01-17 om 12:40
  Permalink

  Ik las in de krant dat er plannen zijn om 200 parkeerplaatsen voor het museum in het recreatie terrein komen. Ook 200 vakantie huisjes, met parkeerplaatsen, er zijn. Sportvelden, het sprookjeswonderland met vele bezoekers ook met auto’s ook het zwembad ligt in het gebied.
  Hoeveel auto’s per dag denkt u dat er de kruising noorderweg/dreef moeten passeren.
  Ik voorzie daar vele opstoppingen , en filevorming.

  Het boottochtje naar het Museum is een heel goed plan geweest destijds, laat dat toch doorgaan!!

Reacties zijn gesloten.