Drie inbrekers opgepakt samen met hulp van politie helikopter

Hoorn – De politie kreeg rond 2 uur in de nacht een melding van een heterdaad inbraak in een restaurant op de Grote Beer in Hoorn.
toegesnelde politie agenten zagen twee verdachten wegrennen. Waarna de omgeving snel werd afgezet. Twee hondengeleiders kwamen ter plaatse en de politie helikopter was opgestegen vanaf Schiphol.
De twee hondengeleiders haalden de politie honden uit de voertuigen en liepen het afgezette gebied in. Nog voordat de helikopter ter plaatse was trof de politie al snel twee verdachtes aan. Een van de daders bleek een groot mes in zijn broekzak te hebben. De buit werd ook snel terug gevonden in de bosjes.
Tweede melding
Tijdens het opnemen van de aangifte ter plaatse van de eigenaar kwam er een tweede melding binnen van een heterdaad inbraak in de binnenstad waarbij een verdachte vastgehouden werd door een melder. Deze verdachte was agressief en was weggerend richting Grote Noord. Toen de politie daar arriveerde troffen zij de melders en de verdachte aan. Waarna deze verdachte ook werd aangehouden.

Geef een reactie