Doneeractie voor zieke Michelle (34) “Een hulp hond zal haar leven weer een stuk beter maken”

Regio – Vrienden en familie halen geld op voor de 34-jarige Michelle Timmer die ernstig ziek is. Michelle lijd namelijk aan een chronische vorm van sarcoïdose, een auto-immuun ziekte. Tevens is zij gediagnostiseerd met dunne vezelneuropathie en het syndroom van Tietze, waarbij zij regelmatig zeer heftige pijnaanvallen krijgt en flauw valt.
Een speciaal getrainde hond zou voor haar een uitkomst zijn. Haar man Oscar verteld ons via de mail “We zijn druk bezig met een inzamelingsactie voor mijn vrouw Michelle, ze heeft dringende ondersteuning nodig in de zoektocht naar erkenning en begrip in haar leven. Waarbij zowel de zorgverzekeraar als de gemeente het laten afweten, hopen we juist in deze tijd op steun van onze medemens”
De hond zal getraind worden om flauwvallen en pijnaanvallen te herkennen. En dan eventueel hulp kan inschakelen. Omdat dit veel geld kost, besloot haar hartsvriendin Suus een doneeractie op te starten en die is al goed op weg. Er is inmiddels al 3.781,00 euro opgehaald.
Wilt u ook doneren of meer informatie? Bekijk dan de doneeractie via de link:
https://www.doneeractie.nl/hulphond-voor-michelle/-33734

Geef een reactie