Doe je decemberinkopen lokaal met Enkhuizer Haringbon

Zoek je een origineel cadeau dat altijd en bij iedereen in de smaak valt? Haal dan een Enkhuizer Haring Kadobon. Ze zijn er van 10, 15 en 25 euro. De bon is te koop bij Primera Enkhuizen en VVV Enkhuizen en in te wisselen bij ruim 40 Enkhuizer ondernemers. Op deze manier ondersteun je dus ook meteen de lokale horeca en middenstand!

Extra koopmomenten

Om iedereen in deze drukke tijd in de gelegenheid te stellen rustig inkopen te doen voor de feestdagen zijn er extra koopmomenten in Enkhuizen. Zo zijn de winkels zondag 11 en zondag 18 december extra geopend. Daarnaast vindt er op zaterdag 3 december een Pieteninvasie plaats in de binnenstad. Je krijgt hulp bij het uitzoeken van de leukste cadeaus, advies bij het kiezen van het lekkerste broodje en je zakken worden volgestopt met pepernoten. Op zaterdag 10 december is er een gezellige Winterfair in de Westerstraat en een deel van de Vijzelstraat. De Enkhuizer ondernemers helpen je graag met het vinden van de mooiste cadeaus.

Over de Enkhuizer Haringbon

Om lokaal winkelen extra te stimuleren zijn de handen ineengeslagen door de Enkhuizer ondernemers. Samen hebben zij de Enkhuizer Haringbon ontwikkeld. De bon is verkrijgbaar bij Primera Enkhuizen en VVV Enkhuizen en is in te wisselen bij ruim 40 Enkhuizer ondernemers. Verkopers ontvangen geen provisie en ondernemers hoeven geen provisie af te dragen: de bon is puur bedoeld om lokaal winkelen te stimuleren, zodat Enkhuizen een leuke winkelstad blijft.

Kijk voor de deelnemende ondernemers op www.haringbon.nl

Fotografie: Studio Merike

Geef een reactie