Dit voorjaar nieuwe reeks yogalessen bij Pisa

Hoorn – Vanaf 18 april 2023 start Merel Bron met het geven van yogalessen bij Pisa in Hoorn. Pisa is een warm huis voor mensen met kanker en hun naasten. Yoga is een van de vele activiteiten die Pisa aanbiedt. Yoga kan helpen als je kanker hebt. Het geneest de ziekte niet, maar kan misschien wel helpen bij herstel en verwerking. De lessen zullen toegankelijk en laagdrempelig worden ingevuld. De focus ligt op vooral ontspanning en bewustzijn van lichaam en geest. Er wordt gewerkt met de mogelijkheden binnen het eigen lichaam. De les begint met een beginmeditatie, waarna er zachte oefeningen worden toegepast. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. Hierna is er ruimte om samen een kopje thee te drinken. Iedereen mag aansluiten, met of zonder yogaervaring.

Merel Bron: “Na zelf heel wat yogalessen te hebben mogen volgen, heb ik in 2016 de opleiding tot yogadocent afgerond. De afgelopen jaren heb ik lesgegeven op verschillende plekken in West-Friesland. Deelnemers aan mijn lessen geven aan dat ik liefde, zachtheid en bewuste aandacht in mijn lessen verwerk. Ik vind het extra bijzonder om dit te kunnen doen voor de bezoekers van Inloophuis Pisa.

Wanneer en waar?

De Yogalessen worden gegeven op de dinsdagen 18 en 25 april en 2, 9 en 16 mei van 09.30 tot 10.45 uur. Meer weten of aanmelden? Neem contact op via administratie@inloophuispisa.nl of bel 0229-758531. Check ook  www.inloophuispisa.nl. Deelname is gratis, maar een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.

Geef een reactie