Dit is online het meest opgezochte seksspeeltje in Noord-Holland

Regio – Nederlanders zoeken online bijzonder vaak naar erotische producten. Dit blijkt uit een onderzoeksanalyse van beslist.nl, waarbij het online winkelcentrum tevens opmerkte dat er per provincie sterke voorkeuren bestaan voor specifieke erotische artikelen. Hoe zit dit in Noord-Holland?

In Noord-Holland veel interesse in voorbinddildo’s

Hoewel de persoonlijke voorkeuren natuurlijk uiteenlopen, zijn er verschillende zoektrends te vinden in het slaapkamerspeelgoed per provincie. Zo wordt er door Noord-Hollanders opvallend vaak gezocht naar voorbinddildo’s.

Minder animo bestaat er voor de zogenaamde cockringen, die dan ook in vergelijking met andere provincies, weinig te vinden zullen zijn in de Noord-Hollandse slaapkamers. In Groningen is juist de cockring favoriet.

Bekijk de Erotiek-infographic voor alle voorkeuren binnen andere provincies.

Nederlands shopgedrag

Als Nederlanders online op zoek gaan naar erotische artikelen, doen zij dit vooral ‘s nachts, zo bleek al eerder uit een onderzoek van beslist.nl. Vooral maandagen en dinsdagen worden aangegrepen om online seksspeeltjes te shoppen. Opvallend hierbij is dat mannen (71%) vaker naar erotische artikelen zoeken dan vrouwen (29%). Ook op regionaal niveau bestaan grote verschillen.

Opmerkelijk: de hoeveelheid zoekopdrachten voor het vinden van een nieuw seksspeeltje is vergelijkbaar met het aantal zoekopdrachten naar nieuwe prullenbakken of vazen; producten die iedereen in huis heeft staan.

Infographic Erotiek 2019

Infographic:Erotiek 2019 door beslist.nl

Reacties

%d bloggers liken dit: