De ultieme voorpret voor de kermis van Bovenkarspel

Op zondag 1 maart organiseert het kermiscomité van Bovenkarspel een kermis pre-party in Vereenigingsgebouw de Tuf. Dit is een nieuw initiatief om optimaal de voorpret te benutten van de kermis tijdens Pasen in Bovenkarspel (10 t/m 14april). Tijdens de pre-party maken met thema van Bovenkarspel bekend, kan men zich inschrijven voor het kermisfeest op tweede paasdag en hebben we de eerste kermisloterij met leuke prijzen!

Aanstaande zondag vanaf 15.00 uur gaan de deuren van de Tuf open en kan iedereen zich met zijn/haarvriendengroepen inschrijven. We verwachten topdrukte, want voorgaande jaren, toen we de inschrijving nog digitaal lieten verlopen, was het binnen een aantal uur al uitverkocht. Tijdens de kermisloterij kan je prijzen winnen voor de middag zelf, maar ook voor maandag 13 april: de kermismaandag van het kermiscomité. Het thema moet dit jaar nog meer verbindend worden voor Bovenkarspel. We willen dit jaar de straten en huizen laten versieren in heel Bovenkarspel!

Behalve oude en vertrouwde bezigheden zoals deSwingo, doet het comité dus ook weer haar best om nieuwe activiteiten te starten. Oud en vertrouwd is een goed beproefd recept, maar meer is altijd beter. We hopen dat het voor de toekomst voor herhaling vatbaar is. We maken er een gezellige middag van met onder andere DJ Dolphin. De voorpret voor de kermis is nu extra lang, want Pasen is pas over vijf weken. Dit mag zeker een nieuwe traditie worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.