Circus in Enkhuizen!: Droom weg bij de tijdloze familieshow van het Internationale Circus Bossle!

ENKHUIZEN – Het Duitse familiecircus Bossle slaat zijn tenten maar liefst twee weken op in Enkhuizen en presenteert een gloednieuwe show. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts, duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.
Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige paarden de piste binnen komen draven. Verder passeren pony’s, ezels en alpaca’s de revue. Naast de vele dieren kan het hooggeëerde publiek ook wegdromen bij optredens van cowboys uit het wilde westen, vrolijke clowns, jongleurs, vliegende mensen, een koorddanseres en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

De ruim ander halfuur durende voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het eigentijdse muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.
De circustent staat op het Schootsveld aan de Dreef in Enkhuizen. Er zijn voorstellingen vanaf woensdag 15 tot en met zondag 26 augustus. Op woensdag 15 en 22 augustus om 17.00 uur, donderdag 16 en 23 augustus om 17.00 uur, vrijdag 17 en 24 augustus om 17.00 uur, zaterdag 18 en 25 augustus om 15.00 uur en zondag 19 en 26 augustus om 14.00 uur. De circuskassa op locatie is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.
Meer informatie? Like de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle of kijk op de website www.circus-bossle.nl

Geef een reactie