Burger AED in West-Friesland

Een hartstilstand!

Het kan u zomaar overkomen, uw buurman krijgt een hartstilstand. Maar de buurman kan net zo goed een kennis zijn die op bezoek is of een kind op de sportvereniging. Elke dag sterven er in Nederland namelijk 35 mensen aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Het is mogelijk om een cursus te volgen zodat u weet hoe te handelen bij een hartstilstand en niet hulpeloos hoeft toe te kijken.

Wat kunt u doen?

Bij een hartstilstand zijn de eerste 6 minuten van cruciaal belang. De ambulance doet er vaak langer over dan 6 minuten om ter plaatsen te komen, dus directe hulp van omstanders is de enige kans op overleven. Bij diverse EHBO verenigingen in West-Friesland is het mogelijk om een cursus Reanimatie en AED bediening te volgen. In deze cursus krijgt u alle informatie aangereikt hoe u dient om te gaan met een slachtoffer.

U kunt dus iets betekenen!

keten_overleven

Aanmelden voor de cursus:

In West-Friesland zijn diverse partijen die reanimatie / AED bediening cursussen organiseren. Dit zijn bijna alle EHBO verenigingen en er zijn diverse commerciële partijen.

Wilt u meer informatie over waar u zich kunt aanmelden voor de cursus: http://www.reanimatiepartner.nl

Hier gaat u naar > over cursussen , > een cursuslocatie zoeken. Hier kunt u zoeken op postcode of op gemeente, de juiste partij gevonden?

Succes met leren reanimeren.

Met verbindende groet,

Mark Waterman  

www.aed-stedebroec.nl

Reacties