Burendag De Witte Schuur/Hertenkamp

Enkhuizen – Op zaterdag 22 september, van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Bezoekerscentrum De Witte Schuur een burendag voor de inwoners van Enkhuizen. Onder het motto “Wij zijn uw buren” nodigt het vernieuwde medewerkersteam u van harte uit om elkaar te ontmoeten bij De Witte Schuur.

Nieuwe bouwplannen
Het medewerkersteam wil u graag informeren over de nieuwe (bouw)plannen voor het Hertenkamp. De plannen worden o.a. toegelicht door medewerkers van de gemeente. En dan kunt u ook nog meedoen aan een aantal leuke activiteiten.
Leuke activiteiten
Zo kunt u mee de Heemtuin in voor een korte rondleiding en informatie over geneeskundige planten en wordt er thee gezet van verschillende kruiden, die u kunt proeven. Er wordt soep gemaakt in de heksenketel met producten uit de pluktuin. Voor de kinderen zijn er diverse doe-activiteiten: zoals het maken van een schatkist met schatten uit de natuur, broodjes bakken boven de vuurplaats en een ontdekkingstocht op ons terrein.
Aanmelden
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt u zich aan voor deze leuke middag via het emailadres: info@mec-dewitteschuur.nl of via telefoonnummer 0228-320310.

Geef een reactie