Bewoners Leekerweide worden verrast met zang

Enkhuizen – Een kleine verrassing voor de bewoners van Leekerweide in Enkhuizen. Daar werden ze namelijk donderdag middag verrast door Esmee Metten. Door het Corona virus krijgen veel oudere, maar ook veel mensen die begeleid wonen geen bezoeken meer. Esmee was er speciaal vanmiddag voor deze mensen om een steuntje te geven in deze tijd.

Esmee Metten heeft al veel bezoeken gedaan. O.a verzorgingshuizen in Hoorn. En vandaag dan hier speciaal voor de bewoners van Leekerweide.

Onder andere met de nummers: 17 miljoen mensen, mag ik dan bij jou, en The Climb die ze zelf heeft gecoverd voor een project van BACK ON TRACK van gemeente Hoorn.

Zangers: Esmee Metten
Zangeres: Esmee Metten

Haar bezoek bleek niet snel onopgemerkt door de bewoners van Lekkerweide. De ramen gingen snel open en je zag mensen voor de ramen komen om lekker mee te zingen.

Esmee: ” Ik vond het super leuk om het te doen. Het is mooi om te zien dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen door mij!. Ik zie dat teksten die ik zing, geraakt worden door verschillende mensen. Ik ben super dankbaar dat ik dit mag doen in deze moeilijke periode. Dit is mij passie en ik doe het vanuit mijn hart” Verteld Esmee aan onze redactie.

En ze gaat maar door, want inmiddels is ze voor andere locaties ook gevraagd om een optreden te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *