Bewoner overloopt twee personen in woning; Verdachten op de vlucht

(Update) Bovenkarspel – Rond 21:00 heeft een bewoner vrijdag avond twee inbrekers overlopen, waarna deze er vandoor waren gegaan. Dit gebeurde aan De Hark in Bovenkarspel. De politie was snel ter plaatse, maar konden deze niet meer vinden in de omgeving.

De bewoner was op dat moment op de eerste verdieping aan het klussen. De mannen kwamen de trap op en bedreigden de bewoner. Die wist ze weg te jagen.

Een van de daders droeg een trainingspak en is ongeveer 20 jaar oud. Van de andere dader is er niets bekend. Volgens de politie is het nog niet duidelijk of het om een overval ging, of een inbraak. De politie is nog altijd opzoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Dan kunt u de politie bereiken via 0900-8844.

Bewoner van woning aan De Hark in Bovenkarspel betrapt twee personen in zijn woning. Twee verdachten er vandoor. Zie @Burgernet_NH voor signalement. Bij zien 112, andere info via 0900-8844. Nog onduidelijk of het een overval of insluiping/inbraak betreft. Politie doet onderzoek. https://t.co/ET4b6VQp9O— Politie NHN (@POL_NHN) 18 oktober 2019

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.