Back on Track: voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar

Het Jongerenloket is op zoek naar jongeren uit Westfriesland die aan de slag willen met hun toekomst.
Ben je gestopt met je opleiding door problemen thuis of op school? Of vindt je het moeilijk om betaald werk te vinden? Dan is Back on Track wellicht iets voor jou. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd door een persoonlijke coach. Het project start op 14 januari 2019.

12 weken

Samen wordt gewerkt aan je toekomst, zodat je op je eigen benen kunt staan. In 12 weken wordt je geholpen een keuze te maken om een opleiding te volgen of op zoek te gaan naar een nieuwe baan. En als dat (nog) niet lukt, wordt gekeken hoe je verder geholpen kunt worden.

Programma

Het programma bestaat onder meer uit wekelijks coaching, activiteiten in groepsverband, sporten, muziek/theater, workshops en trainingen, opleiding- en beroepskeuze en het bezoeken van MBO’s en bedrijven. Back on Track is een samenwerking tussen WestfrieslandTV, TjillSkillz, Team Sport gemeente Hoorn en coaches van het Jongerenloket.

Aanmelden en meer informatie

Je kunt je aanmelden via jongerenloket@hoorn.nl of bellen naar 06 11 39 38 18. Iedere middag heeft het jongerenloket inloopspreekuur op de Grote Noord 20 in Hoorn tussen 13.00 en 16.00 uur. Voor aanmelden of vragen, mag je altijd even binnen lopen. Ben je tussen de 23 en 27 jaar en ook geïnteresseerd? Neem dan contact op. Er is plek voor 20 jongeren.

Geef een reactie