Avond voor ouders over uitgaan, drugs en alcohol

Avond voor ouders over uitgaan, drugs en alcohol
Op 21 november organiseert Brijder Jeugd in samenwerking met Welwonen en een ervaringsdeskundige een ouderavond in De Bonte Veer over drugs. Het gaat om een interactieve avond waarbij een presentatie wordt gehouden over diverse middelen die op dit moment populair zijn onder jongeren. De avond is echter vooral bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan en vragen die bij ouders over dit onderwerp leven te bespreken. Waar loop je als ouder tegenaan, welke hulp is er eventueel en waar kun je die vinden?
Drugsgebruik onder jongeren lijkt steeds normaler te worden. In elk gezin kan het een rol spelen of gaan spelen.  Het is niet altijd even duidelijk of een jongere iets gebruikt en wat er dan gebruikt wordt. Voor ouders is het goed om te weten wat er zoal te koop is en hoe je hierover het gesprek kunt aangaan.
Stel je vragen
Vraag jij je als ouder ook wel eens af of je nog wel invloed hebt op je kind en of regels stellen er niet voor zorgt dat je kind het juist gaat doen? Vraag je je ook wel eens af hoe erg het is als je kind op festivals af en toe XTC gebruikt? Kom op 21 november naar Wijkcentrum De Bonte Veer en stel je vragen! Er zal ook iemand aanwezig zijn van het Stadsteam.
Programma en meer informatie
De avond start om 20.00. De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie of thee. .
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corina van der Laan- Preventiedeskundige Brijder Jeugd via corina.van.der.laan@brijder.nl en via tel. 06 52568152.
www.brijderjeugd.nl

Geef een reactie