Auto opeens vol met kleine krasjes? Hier kan je beter niet parkeren!

Enkhuizen- Zit je auto vaak vol met kleine krasjes of deukjes? Dan kan dit vaak veroorzaakt zijn door andere mede parkeerders. Na een klein onderzoek van onze redactie blijkt dat je bij de parkeerplaats van de Albert Heijn en de parkeerplaats van het Koperwiekplein sneller kans hebt op schade dan op het stationsplein.

Na een tijdje posten merkte we dat meerdere mensen hun auto zo krap neer zetten, dat er mensen niet meer in hun auto kunnen komen of uit kunnen stappen.

Krasjes of deukjes

Tijdens het posten zagen wij verschillende dingen. Deuren die tegen andere auto’s worden aangeduwd. Of een trekhaak die bij het achteruit parkeren toch de bumper raakt van de auto achter zich. Vooral op drukke dagen bij het Koperwiekplein heb je de meeste kans om schade door anderen op te lopen. Dit omdat er dan bijna geen plek is, waardoor er frustratie oploopt.

Na het aanspreken van iemand die met zijn deur tegen een andere auto aan zat, vertelde hij dat de parkeerplaatsen best klein zijn en dat de meeste mensen niet kunnen parkeren. ”Regelmatig merk ik dat mensen tegen mijn deur aan zitten, dan hou ik er ook geen rekening meer mee”.

Reacties

%d bloggers liken dit: