Auto na melding terug gevonden in Zwaag

Zaandam – De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat zondagavond bij de meldkamer van politie een melding binnen was gekomen van een vechtincident op de Zuiddijk, waarbij mogelijk zou zijn geschoten.
Bij de politie kwam rond 18.15 uur een melding binnen van een vechtincident en voor een woning aan de Zuiddijk en er zou een personenauto zijn weggereden. Omdat de melder aangaf een pistoolschot te hebben gehoord, is de politie ter plaatse gegaan en hebben zij volgens de aangeleerde technieken acht personen aangehouden op de Zuiddijk. Alle acht personen werden gefouilleerd en aangehouden. Geen van de personen bleek gewond. Direct werd door de politie uitgekeken naar de weggereden auto. Deze werd aangetroffen in Zwaag, waarna vervolgens nog eens vier verdachten werden aangehouden.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar wat zich heeft afgespeeld op de Zuiddijk. De verdachten zijn ingesloten en worden verhoord en ook is forensisch onderzoek ingesteld. Er werd geen vuurwapen bij de verdachten aangetroffen.

Reacties