Aldi heropent winkel Zwaagdijk met prijs voor de eerste 400 klanten

ZWAAGDIJK-OOST – Vrijdag 23 februari wordt om 8.00 uur de verbouwde Aldi-vestiging aan de Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Peter de Wit samen met de kleinkinderen van de eigenaar van het winkelcentrum, de heer Entius. Het wordt een bijzondere opening met de geur van afgebakken brood als een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. In verband met de verbouwing is het filiaal vanaf vrijdag 16 februari na 18.00 uur gesloten.
De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld wafelijzers, bluetooth headsets of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.
RUIME WINKEL
De enthousiaste filiaalleider Peter de Wit: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie verbouwde filiaal te mogen werken. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere versgebakken broodjes! Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Zwaagdijk. We heten iedereen van harte welkom.”
MINI-FOODTRUCK
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een mini-foodtruck bij de entree. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven, waaronder de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.
DUURZAAM
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De koeling in het pand vindt deels plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle winkelverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.
De nieuwe winkel aan de Zwaagdijk 227c in Zwaagdijk-Oost beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen.
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Zie ook http://aldiopent.nl/zwaagdijkoost
Bron: WEEFF.nl

Geef een reactie