26-jarige vrouw onder invloed botst tegen auto en even later tegen een boom

Andijk – Rond 20.35 uur kreeg de politie een melding van een ongeval waarbij een vrouw tegen een boom aan was gereden op de Generaal de Wetlaan in Andijk. Voorafgaand was de vrouw met haar rijstijl al eerder opgevallen bij incidenten fotografen die bij een eerder ongeval aan de Haling in Andijk aanwezig waren.

De vrouw reed roekeloos waarbij er bijna een ongeluk gebeurde, waarna de vrouw enorm de bochten nam waarbij het leek of ze in een video spel zat. Waarna een pers besloot om er achterna te gaan. Maar dat liep niet helemaal goed af.

Op de Cornelis Kuinweg in Andijk botste ze bewust tegen de auto van de fotograaf die haar blokkeerde, zodat ze niet meer verder kon rijden. Daarna ging zij ervandoor, maar kon de fotograaf niet meer verder rijden, waardoor hij haar uit het oog verloor. Gelukkig raakte hij niet gewond. Wel moest zijn auto worden opgehaald door een bergingsbedrijf.

Even later kreeg de politie een nieuwe melding. Op de Generaal de Wetlaan in Andijk, bleek de vrouw de macht over het stuur te zijn verloren en tegen een boom te zijn gereden. De vrouw probeerde nog weg te gaan, maar werd tegen gehouden door omstanders.

De 26-jarige vrouw uit Enkhuizen werd aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Haar rijbewijs is ingevorderd. Wonder boven wonder raakte de vrouw ook niet gewond.

Geef een reactie