Speeltoestellen Nanne Sluisweg

De laatste speeltoestellen aan de Nanne Sluisweg zijn geplaatst. Het klim en klautertoestel is gereed voor gebruik.

Kabelbaan

In verband met de weersomstandigheden hangt er nog geen kabel in de kabelbaan. Binnenkort wordt de startheuvel ingezaaid. Zodra de heuvel gereed is worden de bouwhekken verwijderd. De kabel wordt  er dan ook in gehangen, zodat de kinderen ook van de kabelbaan gebruik kunnen maken.

Foto: Gemeente Enkhuizen
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten