Ernstig ongeval provincialeweg

Update –  Hoorn- Maandagavond rond 20:45 heeft er op de Provincialeweg in Hoorn een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Dit gebeurde op de Lageweg. De brandweer van Hoorn en de traumahelikopter waren ook opgeroepen. Door onbekende oorzaak raakte de 18 jarige bestuurder uit Oostwoud de macht over het stuur kwijt, waarna de auto in de slip raakte, raakte een lichtmast en kwam op zijn kop in de berm terecht. Één persoon kon zelf uit het voertuig komen, de andere 2 raakte bekneld. 1 van de 2 werd door omstanders geholpen, de ander werd door de brandweer bevrijd. De 3 inzittende van de auto zijn met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg was enige tijd afgesloten i.v.m. sporenonderzoek van de Voa.

De politie is tevens opzoek naar getuigen van het ongeluk. Ook zoekt de politie een bestuurder van een donkerblauwe Volvo V70, die vlak voor die Astra reed.

Heeft u het ongeval zien gebeuren, bent u de bestuurder geweest van de blauwe Volvo?

Bij deze het verzoek om contact op te nemen met de politie 0900-8844

dsc_1190 dsc_1197 dsc_1199 dsc_1202

Reacties