Bedrijfsongeval op bollenbedrijf Venhuizen

VENHUIZEN – Bij een bedrijfsongeval in een groot bollenbedrijf aan de Westerbuurt in Venhuizen is een gewonde gevallen. Volgens de eerste berichten zou het om een ongeval met stroom gaan, maar dat bleek later niet het geval.

De verwarring ontstond woensdagochtend door de melding: het slachtoffer was bezig met werk aan de elektra in het bollenbedrijf en was gevallen. Uit voorzorg behandelde de hulpdiensten deze melding als een mogelijk geval van elektrocutie. Inzet van de brandweer was bij nader inzien niet nodig: het personeelslid was van een trap gevallen en is uit voorzorg met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten