KNRM Enkhuizen Assisteert Ambulance voor een incident op een schip

Enkhuizen – Dinsdagavond rond 10 over half 8 werd de Ambulance gealarmeerd voor een incident op een schip aan de Dirck Chinaplein in Enkhuizen. De ambulance vroeg assistentie aan de KNRM van Enkhuizen, eenmaal toen beide hulpdiensten ter plaatse waren bleek dat er een zwangere vrouw onwel ergens op het schip te liggen. De vrouw kon even later zelfstandig naar de ambulance, waarna ze mee werd genomen naar het ziekenhuis.

image

image

image

image

image

image

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten