Politie zoekt getuigen voor aanrijding

Graag uw hulp!!

Op vrijdag 20 mei 2016 heeft tussen 06:30 uur en 06:45 uur een aanrijding plaatsgevonden op de A.C. de Graafweg ter hoogte van de brandweergarage. Bij de aanrijding waren twee personenauto’s betrokken, een groene BMW en een Renault Megane. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding.

Mocht u iets gezien hebben belt u dan s.v.p. met de Politie Hoorn via tel.nr.: 0900-8844.

Zaaknummer 2016111677

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten