Eerste dag van het seizoen Kofferbakmarkt in Nesbos

Wervershoof – Gelukkig ging vandaag het kofferbakmarkt eindelijk door in het Nesbos, nadat daarvoor 2 keer afgezegd was vanwege het slechte weer. De mensen stonden al rond kwart over zes te wachten om eindelijk de terrein te mogen oprijden. Het begon vanochtend een beetje minder, aangezien een paar kleine buitjes tijdens het opstallen al moest verpesten. Maar later op de de middag kwam de zonnetje toch even door, en werden er goede zaken gedaan op de markt. De volgende markt staat gepland op 29-05-2016.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten