GETUIGEN GEZOCHT NA ONGEVAL

Hoogkarspel/Venhuizen – 11 Mei rond 22:30 ‘S avonds heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de kruising Hoogkarspel/Venhuizen (N506) Een meisje op de scooter en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing. Omdat het meisje haar geheugen kwijt is, en niet meer kan herinneren wat er is gebeurd, zijn de familie dringend opzoek naar getuigen die iets hebben gezien van het ongeval.
Foto: Onbekend

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten