Drie vrouwen aangehouden na winkeldiefstal Koperwiekplein

Enkhuizen – Opmerkelijke aanhouding vandaag bij DEEN Koperwiekplein. Vanmorgen zijn binnen 30 minuten drie aanhoudingen verricht voor winkeldiefstal in  winkelcentrum Koperwiekplein. Het gaat hierbij om drie vrouwen van 34, 40 en 69 jaar. Ieder deed op eigen initiatief zijn diefstal en hadden niets met elkaar te maken. Alle daders krijgen minimaal een jaar lang winkelontzegging en een boeten van 181,- los van het proces-verbaal wat de politie hierbij nog oplegt.
Zowel winkeliers als Politie erkennen een toenamen van winkeldiefstal. Over de aanpak en het succes van aanhouding vanmorgen doen zowel de Politie al DEEN geen uitspraak.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten