Kinder Beest feest 2016

 

Over 3 weken is het alweer vrijdag 3 juni, het KinderBeestFeest! We zijn druk bezig met de voorbereidingen om er een geweldig feest van te maken!  De komende weken gaan we jullie ook weer kennis laten maken met onze slogan "Niets aan de hand, wel aan de kant". Kennen jullie deze slogan nog van eerdere jaren?Over 3 weken is het alweer vrijdag 3 juni, het KinderBeestFeest! We zijn druk bezig met de voorbereidingen om er een geweldig feest van te maken! De komende weken gaan we jullie ook weer kennis laten maken met onze slogan “Niets aan de hand, wel aan de kant”. Kennen jullie deze slogan nog van eerdere jaren?

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten