Van Wageningen naar Enkhuizen

Enkhuizen – Een tandemgroep groep uit Wageningen hebben vannacht door gefietst naar Enkhuizen om het bevrijdingsvuur te laten branden in het Wilhelmina plantsoen. De groep vertrok om 01:30 en kwam aan in Enkhuizen om 14:00. De afstand wordt voornamelijk fietsend afgelegd op tandems. Gelukkig hadden ze onderweg de hele dag mooi weer.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten