Bedrijfsongeval Dirk wierengastraat

a677dda4-b836-4051-8a33-43b8d8be54511.jpgEnkhuizen – Rond 08:24 Kreeg de hulpdiensten een melding voor ongeval met beknelling op de Dirk Wierengastraat. Te plaatsen bleek dat er een bouwvakker onder een betonnen paal terecht was gekomen. En zat bekneld met zijn benen. De hulpdiensten o.a de brandweer heeft de man bevrijd om uit te graven, waarna hij snel mogelijk in de ambulance gebracht werd, en naar het ziekenhuis. Op de plek worden nieuwe huizen gebouwd.

Foto`s: 112Enkhuizen/RegioWestfriesland/Romano

 

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten