Aanhouding na gestolen telefoon

HOORN – De politie heeft maandagochtend een 29-jarige man uit Den Haag opgepakt in Hoorn. Hij had de mobiele telefoon van een 63-jarige man meegenomen uit een woning in Zaandam.

ruzie hebben gekregen met de 63-jarige man in een woning aan de H. Gerhardstraat in Zaandam en de telefoon hebben meegenomen. De Zaandammer stuurde de politie een foto van de verdachte, laatstgenoemde kon vervolgens op station Hoorn worden aangehouden.

De Hagenees was naar eigen zeggen al van plan om de telefoon terug te geven. De politie heeft het toestel in beslag genomen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten