17-jarige jongen gewond na aanrijding, bestuurder doorgereden

Hoorn – De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval dat in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 oktober plaatsvond aan de Draafsingel. Een 17-jarige fietser uit Hoorn raakte hierbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is vermoedelijk aangereden door een auto. De automobilist is zeer waarschijnlijk doorgereden. De politie zoekt de bestuurder van deze auto.

Omstreeks 01.40 uur kreeg de politie een melding dat een persoon gewond op het wegdek lag. Toegesnelde agenten troffen op de kruising van de Pakhuisstraat het slachtoffer op de grond aan. Zijn fiets lag een paar meter verderop op de weg. Het slachtoffer was slecht aanspreekbaar. De politie vermoed dat de jongen slachtoffer is geworden van een verkeersongeval. De automobilist is zeer waarschijnlijk na het ongeval doorgereden en heeft zich niet bekommerd over het slachttofer.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval en komt graag in contact met mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 oktober iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Draafsingel en de Pakhuisstraat. Mogelijk zijn er mensen getuige geweest van het ongeval of hebben het slachtoffer op de weg zien liggen. Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden uit de omgeving van de Draafsingel en/of de Pakhuisstraat. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021221017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *