Verdachte diefstal buitenboordmotoren in Enkhuizen opgepakt

Enkhuizen  -De politie heeft woensdagochtend een inwoner van Enkhuizen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal van buitenboordmotoren in deze plaats. Dat meldt NoordHollansdagblad.nl

De diefstal van buitenboordmotoren in Enkhuizen en omgeving heeft de afgelopen weken voor veel ophef gezorgd. Zeker zes aangiften zijn bij de politie binnengekomen, maar volgens botenbezitters zou het om veel grotere aantallen gaan en zijn er vermoedelijk meerdere bendes actief in de regio.

In hoeverre de Enkhuizer betrokken is bij de diefstallen en of bij hem motoren zijn aangetroffen kon de politie ook nog niet zeggen. Volgens Van Veen is de man recent opgepakt en is het onderzoek nog in volle gang.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten