Mogelijke inbreker valt bewoners aan in Hoorn

Hoorn – Een man en een vrouw uit Hoorn zijn maandagavond rond 22.30 uur aangevallen door meer dan vermoedelijk een inbreker. Het tweetal kwam thuis op hun woonadres aan de Johannes Poststraat in Hoorn.

Bij thuiskomst stond er een man op het dak van hun schuurtje, welke vast zit aan de woning. De bewoner sprak de man aan. De dader vernielde hierop een ruit en gooide glas naar de bewoners. De bewoner belde direct de politie. De man sprong van het dak af en viel de man aan. Daarbij werd de man mishandeld en raakt lichtgewond.

De inbreker liep vervolgens naar zijn fiets en pakt een kettingslot. Hiermee ging hij achter de bewoners aan. Die sloegen op de vlucht. Uiteindelijk ging de man er vandoor. Ondanks een zoekactie in de omgeving werd de verdachte niet gevonden. De politie stelt een onderzoek in.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten