Update – Nienke (15) weer thuis

Regio – update: Update – Nienke is weer in goede gezondheid weer thuis. Familieleden bedanken voor het delen en reageren. Hierdoor kon ze worden gevonden.

Nienke heeft inmiddels via haar Facebookpagina laten weten dat het goed met haar gaat. Ze heeft zelf besloten om even rust op te zoeken. Zo typt ze op haar pagina “Lieve allemaal, ik vind het vervelend om te horen dat iedereen zich zorgen maakt. Ik ben even weg maar ik ben veilig, ik heb alleen even tijd nodig maar dan kom ik ook veilig weer terug. Sorry voor alle onrust.”

Sinds gistermiddag 11 mei werdt Nienke van der Pal vermist opgegeven. Ze is gistermiddag voor het laatst gezien bij de C&A in Hoorn. Daarna ontbrak er elk spoor van het meisje.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten