Politie staakt wilde achtervolging

REGIO – De politie heeft dinsdagochtend vroeg een automobilist tot stoppen proberen te brengen op de A7. Na een lange achtervolging die begon in Zaanstad besloot de politie om de achtervolging af te blazen, voor de veiligheid van andere weggebruikers. Inmiddels kon de politie de gegevens van de bestuurder achterhalen, en konden zij hem later alsnog aanhouden.

Diverse eenheden van de politie waren bij de achtervolging betrokken waaronder die van de gemeente Medemblik.

De politie wilde geen mededelingen doen over de reden van de achtervolging, vanwege de lopende onderzoek.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten