Lichaam vermiste Klaas Musman aangetroffen

Update – Regio – De politie heeft Donderdag ochtend de lichaam van vermiste Klaas Musman aangetroffen. De politie heeft direct onderzoek gedaan. De man zou niet door een misdrijf om het leven zijn gekomen.

Klaas is gevonden halverwege de afsluitdijk, daar stond de witte Iveco bus van klaas geparkeerd in een van de vakken van de parkeerplaats.

De politie bedankt de mensen die naar hem gezocht hebben.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten