Nieuwe locatie voor vrijmarkt in Enkhuizen

Enkhuizen – Wilt u gebruikte spulletjes verkopen in een gezellige winkelstraat? Op zaterdag 5 mei van 9:00 tot 16:00 wordt er weer een bevrijdingsmarkt georganiseerd. Dit jaar op een nieuwe plek: in de Westerstraat en de Vijzelstraat met kramen en grondplaatsen.

Het is geen vrijmarkt; er mogen geen etenswaren en nieuwe spullen worden verkocht!

Verhuur kraam of grondplaats
De verhuur van een kraam of grondplaats is op volgorde van binnenkomst op zaterdag 21 april om 11:00 in Grandcafé van Bleiswijk, Westerstraat 86. Meer informatie leest u op: www.oranjevereniging-enkhuizen.nl.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten