Brand bij zorgcentrum Leekerweide: Pand flink beschadigd

Wognum – Rond 15:00 was er een flinke Brand bij zorgcentrum Leekerweide. De mensen die aanwezig waren, konden snel in veiligheid worden gebracht.

Meerdere voertuigen waren snel ter plaatse en de brandweerlieden hadden de brand snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. De brandweer heeft na onderzoek het pand geventileerd en is terug gegaan naar de kazerne.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten