Politiehond pakt dader na inbraak

Oudkarspel – De politie heeft zaterdag rond 15.40 uur een 27-jarige man aangehouden. Dit gebeurde na een inbraak bij een pand aan de Provincialeweg in Oudkarspel.

De verdachte werd tijdens de inbraak betrapt. Agenten waren snel op de locatie en bij het zien van de politie ging de man er hardlopend vandoor. Met behulp van een politiehond en de inzet van de politiehelikopter werd de verdachte aangehouden. Bij de aanhouding is een waarschuwingsschot gelost en is de man door de politiehond gebeten.

Na behandeling in het ziekenhuis is de man voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten