Auto slaat over de kop: bestuurder gewond

Hoorn – Zondagmiddag rond 16:45 is er een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Westfriese Parkweg in Hoorn. De auto is over de kop geslagen en de bestuurder is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door de bergingsdienst meegenomen. De politie deed ter plaatse onderzoek en daarom was de weg afgesloten.

Tekst/Foto’s: Daniëlle Rood

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten