[Video] 800 Motoren rijden over Lelystadsdijk

Enkhuizen – Ruim 800 hoofdzakelijk Molukse motorrijders zullen vanmiddag vanuit Den Oever over de A7 naar Enkhuizen rijden. De stoet vertrekt omstreeks half 3 vanuit Den Oever om richting de afslag Hoorn-Noord te rijden en vandaar uit naar Enkhuizen waar zij dan via de Houtribdijk naar Lelystad rijden waar de rit eindigt. Bekijk de beelden op de Houtribdijk Enkhuizen.

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten