Twee mannen opgepakt na diefstal van een quad

Sijbekarspel – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 06.00 uur twee mannen aangehouden op verdenking van het stelen van een quad van het erf van een pand aan de Westerstraat.

De verdachten van 22 en 23 jaar, afkomstig uit Hoogwoud en Opmeer zijn bij een woning in Opmeer aangehouden. De gestolen quad stond daar al geparkeerd. De politie kwam de daders op het spoor door een alerte tip van een getuige. Die had de mannen bezig gezien en een kenteken genoteerd. Op basis van die informatie kon de politie de verdachten gemakkelijk opsporen. De politie is heel blij met de alertheid van getuigen. Op die manier kunnen misdrijven samen opgelost worden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten