Geit achtergelaten in Streekbos in Bovenkarspel

BOVENKARSPEL – Onbekenden hebben een geit achtergelaten in het Streekbos bij Bovenkarspel. Het dier was vastgebonden aan een boom en aan zijn lot overgelaten.

Het beestje, een bok, werd gevonden bij de parkeerplaats van de botenhelling, zo schrijft de Dierenambulance Hoorn op Facebook. Het is onduidelijk wie het dier heeft achtergelaten. De Dierenambulance is dan ook dringend op zoek naar mensen die het dier herkennen en weten waar hij thuis hoort.

De bok wordt vandaag overgebracht naar de dierenopvang in Schagen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten