Jongen zwaar gewond na val met scooter

Zwaagdijk – Een jongen raakte donderdagochtend iets voor 08:00 ernstig gewond bij een ongeval op de Zwaagdijk in Zwaagdijk-West. Tijdens het inhalen van een aantal fietsers ging het mis, waarna de jongen onderuit ging.

De opgeroepen hulpdiensten waaronder een traumahelikopter waren snel ter plaatse. Door de verwondingen werdt er besloten om de jongen via de traumahelikopter naar het ziekenhuis te brengen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

foto: Archief

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten