Auto belandt in water bij kruising Hoogkarpspel

Hoogkarspel – Rond 16:00 kwam er een melding op de kruising Kerspelweg/De gouw. Hier aangekomen bleek dat er twee auto’s met elkaar in botsing waren gekomen door een voorangsfout. Één van de bestuurders is maar het ziekenhuis overgebracht. De auto’s zijn opgehaald door de bergingsdienst.

Tekst/foto’s: Daniëlle Rood

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten